Velkommen til

RiskPoint Danmark

RiskPoint Danmark

RiskPoint er et forsikringsagentur, som fokuserer på at levere værdiskabende forsikringsløsninger til nordiske erhvervs- og industrikunder og deres rådgivere. Vore forsikringsløsninger fokuserer på traditionelle brancher samt nicheområder som f.eks. bestyrelsesansvarsforsikringer og vedvarende energi.

Kvalitet er vigtigt for os hos RiskPoint. Vi tilbyder kun forsikringsløsninger med minimum A-rating. Det er vigtigt for hos, at vores kunder og leverandører kan have fuld tillid til vores betalingsevne – også på længere sigt. Vi fremstår med en høj grad af konkret praktisk ekspertise og troværdighed inden for vores valgte forretningsområder. Det gælder både inden for selve etableringen af den enkelte forsikringsløsning samt inden for skadebehandling. Specielt inden for skadebehandling, er det vores filosofi, at kunden skal opleve en proaktiv og fair skadebehandling.

Vi håndterer dine skader

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din skadesanmeldelse. Inden for de første 24 timer efter, vi har modtaget din henvendelse, får du en melding fra os. Herefter indsamler vi nødvendig information for at håndtere din skade.
Læs mere her
Denmark